Skrýt reklamu

Hledáte vhodné financování hypotéky? Porovnání naleznete na Uspory.cz


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nebankovní půjčky aneb kde získáte první půjčku zadarmo
PříspěvekNapsal: stř srp 30, 2017 8:46 am 

Nebankovní půjčky aneb kde získáte první půjčku zadarmo


Půjčka zadarmo a bez poplatku. Kdo by si nechtěl půjčit peníze a nezaplatit navíc ani korunu? I to je v dnešní době možné. Půjčky zadarmo nabízí někteří poskytovatelé nebankovních půjček. Hlavním cílem je získat nové klienty. Chytří lidé tímto způsobem mohou získat výhodnou půjčku a nezadlužit se.

Akční nabídky typu “první půjčka zdarma” nejsou nic neobvyklého. Využívají je především poskytovatelé rychlých a krátkodobých půjček, kteří tím sledují jediný cíl - získat nového klienta. Tyto půjčky mohou být ideálním řešením krátkodobých finančních problémů. Půjčku zdarma využijete, další nabídky na půjčky již nikoliv.

Bohužel se taková výhodná nabídka někdy obrátí proti klientovi. Poprvé si sice půjčí zadarmo, za další půjčky však již platí a ne zrovna málo. Zde více než jinde platí známé přísloví, “když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají”. Aby člověk neupadl do kolotoče nikdy nekončících dluhů, musí být velmi opatrný a před každou půjčkou důkladně zvážit, zda ji vůbec potřebuje.

Které nebankovní společnosti nabízí první půjčku zdarma?
Firma Maximální výše půjčky Splatnost
BB Půjčka 5 000,00 Kč 30 dnů
CreditAir 10 000,00 Kč 90 dnů
Crediton.cz 8 000,00 Kč 30 dnů
ViaSMS.cz 6 000,00 Kč 30 dnů
Zaplo.cz 8 000,00 Kč 30 dnů

Ani kuře zadarmo nehrabe
Žádný poskytovatel úvěr vám nenabídne půjčku zdarma pouze pro vaše krásný oči. Činí tak proto, že se jim to v konečném důsledku finančně vyplatí. Navíc půjčku zdarma neposkytnou každému, kdo o ní požádá. Mezi standardní podmínky poskytnutí nejlevnější půjčky zdarma je nulová zadluženost. Žadatel o půjčku v ideálním případě nesmí mít žádné nesplacené dluhy, nesmí čerpat půjčku u jiné nebankovní společnosti apod.

Půjčka zdarma se poprvé objevila cca před třemi lety. Důvod? Tvrdý konkurenční boj mezi bankovními i nebankovními společnostmi. Každá z nich si chce urvat svůj díl. Nebankovní poskytovatelé jsou si vědomi, že velké množství lidí z různých důvodů nemá šanci získat obvykle výhodnější bankovní půjčku. A tak je láká na půjčky zdarma, které však zdarma vůbec nejsou.

Rychlé půjčky nejsou výhodným řešením dlouhodobých finančních problémů
Nebankovní půjčky bohužel velmi často využívají lidé, kteří mají hluboko do kapsy a často splácí více půjček najednou. Pokud první půjčku zdarma získají, následují další a další, za které těžce platí. Pokud měsíční splátky splácí pozdě nebo vůbec, nabíhají jim navíc vysoké sankce a pokuty. Ona první půjčka tak může být zároveň prvním krůčkem k velkým problémům.

Nebankovní půjčky mohou pomoci pouze tehdy, pokud se využívají zodpovědně. V žádném případě nejsou vhodné k řešení chronických nedostatků peněz a dalších finančních závazků. V ideálním případě by se měly využívat pouze tehdy, jsou-li jejich podmínky výhodnější než bankovní a jedná se o financování nezbytných věcí.

Významnou roli také hrají samotné úvěrové společnosti poskytující půjčky. Vždy se obracejte na ověřené společnosti. Pokud si nejste jistí, hledejte recenze a zkušenosti nebo využijte služeb zavedených webových stránek nabízejících porovnání půjček jako Úspory.cz, které na trhu s půjčkami působí řadu let a za tuto dobu pomohly najít dobrou půjčku tisícům spokojených klientů.

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !


Naposledy oživil Anonymous v stř srp 30, 2017 8:46 am

Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Půjčka před výplatou
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
« Zásady Google pro ochranu osobních údajů.
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
phpBB SEO
info@pujckyn.cz

Nově také půjčka do výplaty, zadejte si inzerát i Vy. Případne studenská půjčka , Vám může usnadnit život. Pokud ne, zkuste Půjčky online, a naše fórum. Pak už jedině investor co půjči peníze, a snad i levně. Výhodná je také půjčka na směnku 100000. Nebo co na toinvestor co půjči peníze? Jakou půjčku si vybrat? Recenze půjček pěkně pohromadě. To je Půjčkoid.cz Finanční poradna a proficredit kalkulačka, je zde jen pro Vás. Vypočítáme Vám všechno a domácí finance reguluje fórum online. Pokud ne, zkuste povinné ručení 2013 nebo ceny plynu 2013 a kalkulačka online. Případně havarijko, čili havarijní pojištění 2013, kalkulačka zdarma. Vyzkoušejte jídelníček online.


TOPlist