Skrýt reklamu

Hledáte vhodné financování hypotéky? Porovnání naleznete na Uspory.cz


Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: europe easy energy a.s. recenze
PříspěvekNapsal: pát bře 16, 2012 12:35 am 
Offline
Site Admin

Registrován: čtv bře 01, 2012 7:53 am
Příspěvky: 6451

europe easy energy a.s. recenze


europe easy energy a.s. recenze

! ! ! POROVNÁNÍ PŮJČEK Z VÍCE ZDROJŮ ! ! !




Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Půjčka před výplatou
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: europe easy energy a.s. recenze
PříspěvekNapsal: pon zář 02, 2019 6:34 am 
Já jsem se snažila ušetřit peníze že jsem dbala na zhasínání, kde nikdo není, žárovky jsem vybíral aby byly pořádný úsporky. Topení jsme hlídali a v zimě jsme si raději dali o vrstvu navíc, přitom nám pak prodejce od 3E řekl, že je to všechno hezky, ale skoro zbytečný, že záleží dost na dodavateli, který určuje cenu. Tak nám to propočetli a nechali jsme si tedy poradit i v rámci domácnosti, kdy jsme nejen přestali tolik řešit třeba topení, ale změnili i dodavatele. Který ukázala, že v papírech dokáže dost změnit. O cosi jsme ušetřili. V tý faktuře je to echt vidět.


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: europe easy energy a.s. recenze
PříspěvekNapsal: čtv říj 03, 2019 11:25 pm 
Já jsem jako odběratel s Europe easy energy spokojený. Energie od nich bereme už teďka druhým rokem a zatím s nimi nemám problém. Jsou vstřícní a co hlavně, člověk u nich má přeplatek, tak ho nezadržují dokud se o něj sám s fakturou v ruce nepřihlásím. Jako dodavatel nejsou vůbec špatní.


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: europe easy energy a.s. recenze
PříspěvekNapsal: úte lis 12, 2019 2:28 am 
3E už mám pár let, už ani nevím přesně, kdy jsem to s nimi podepsala. A už jen z důvodu, že jsem si na ně zvykla, bych je neměnila, jejich ceny toleruji a jsem ráda, že když je třeba, tak jejich zákaznická podpora funguje dostatečně dobře.


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: europe easy energy a.s. recenze
PříspěvekNapsal: čtv led 30, 2020 5:29 am 
Zákaznickou linku mají zadarmo, byl to jeden z důvodu proč jsem k nim přešel, protože u původního dodavatele, když jsem něco potřeboval, tak mě minuta stála 40 korun, ale tady je infolinka zelená 800.


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: europe easy energy a.s. recenze
PříspěvekNapsal: ned bře 15, 2020 9:47 am 
Tak tohle jedna z mála věcí nad kterou se pozastavuji, ale věřím, že hodně lidí to pomůže během rozhodování. U mě je přednější cena teda, ale tu má 3E dlouhodobě ok.


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: europe easy energy a.s. recenze
PříspěvekNapsal: sob črc 11, 2020 10:49 pm 
Karle věřte tomu, že ještě spousta firem takovou to linku povede, protože ne všichni rozumí té skladbě čísel a že 800 je zadarmo. Za mě je tohle třeba jedna ze známek férovosti firmy.  A ano, 3E tuto linku vede, podle mě ani jinou neměli.


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: europe easy energy a.s. recenze
PříspěvekNapsal: úte črc 21, 2020 3:01 pm 
V podstatě mám s 3E dobré zkušenosti od samého začátku, cenu trochu upravovali, ale v porovnání to nebylo nic zásadního, co bych hrotil změnou dodavatele.


Ohlásit tento příspěvek
Nahoru
  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

Můžete zakládat nová témata v tomto fóru
Můžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
« Zásady Google pro ochranu osobních údajů.
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
phpBB SEO
info@pujckyn.cz

Nově také půjčka do výplaty, zadejte si inzerát i Vy. Případne studenská půjčka , Vám může usnadnit život. Pokud ne, zkuste Půjčky online, a naše fórum. Pak už jedině investor co půjči peníze, a snad i levně. Výhodná je také půjčka na směnku 100000. Nebo co na toinvestor co půjči peníze? Jakou půjčku si vybrat? Recenze půjček pěkně pohromadě. To je Půjčkoid.cz Finanční poradna a proficredit kalkulačka, je zde jen pro Vás. Vypočítáme Vám všechno a domácí finance reguluje fórum online. Pokud ne, zkuste povinné ručení 2013 nebo ceny plynu 2013 a kalkulačka online. Případně havarijko, čili havarijní pojištění 2013, kalkulačka zdarma. Vyzkoušejte jídelníček online.


TOPlist